Slå rødder i den nye udstykning Kildeskoven – og nyd, at familien trives

Det er der mange grunde til, her er tre mere:

De attraktive parcelhusgrunde i Benløse har den helt perfekte beliggenhed, når familien skal vokse og trives. Her bor I i et børnevenligt område med gode skoler inden for kort afstand – og så kan I få opfyldt drømmen om to badeværelser og køkken-alrum!

Når boliglivet med børn skal have de bedste betingelser, handler det bl.a. om et rart nærområde, gode naboskaber og velfungerende hverdage. Kildeskovens placering i Benløse i Ringsted har mange fantastiske skoletilbud. En dejlig, udbytterig skolegang og kammerater i nærområdet, er noget af det allervigtigste vi kan give vores børn, som desuden giver værdi og tryghed for hele familien. Skolerne har plads til børn på alle alderstrin med fokus på individuelle behov og optimal læring.

Når børnene skal godt afsted om morgenen, og hele familien senere på dagen mødes efter skole, job og fritidsinteresser, gør det jo ikke noget, at det nybyggede hus har to badeværelser og et køkken-alrum, der er perfekt til samvær og hygge! I står selv for rummenes placering i huset, for detaljerne i indretningen og for det lækre design – og således går både drøm, behov og praktik op i en højere enhed.

Læs mere om Kildeskovens byggegrunde her.