Finansiering

Sparekassen Sjælland-Fyn er vores samarbejdspartner omkring finansiering af projektet og tilbyder attraktive lån i forbindelse med køb af grund.

GRUNDKØBSLÅN

I Sparekassen Sjælland-Fyn finansierer vi din nye byggegrund i Kildeskoven til 0 % i rente.

Lad sparekassen stå for finansieringen af din nye grund i Kildeskoven til 0 % i rente.

LÅNEEKSEMPEL PÅ GRUNDKØBSLÅN TIL 0 % I RENTE

Grundkøbslån op til grundens købspris. Lånet er med fast pålydende rente på 0 % og har en løbetid på op til to år. Lånet skal indfries senest to år efter udbetaling i forbindelse med endelig finansiering gennem Sparekassen Sjælland-Fyn og Totalkredit.

Ved et samlet kreditbeløb på 500.000 kr. med en fast debitorrente på 0,00 % p.a. (årlig fast pålydende rente inkl. rentes rente) og en løbetid på to år, er de månedlige ydelser 0 kr. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, er 512.360 kr. Heraf udgør de samlede omkostninger 12.360 kr., hvoraf offentlige afgifter er 9.360 kr. og etableringsgebyr 3.000 kr. ÅOP er 1,23 % før skat.

Lånet forudsætter normal kreditgodkendelse, helkundeforhold i sparekassen og pant i grunden for lånebeløbet. Ved indfrielse af lånet uden endelig finansiering gennem Sparekassen Sjælland-Fyn og Totalkredit betales en indfrielseskurs på 104 af restgælden. Det svarer til 532.854 kr. uden afdrag på grundkøbslånet. ÅOP er 3,2 % før skat.

Lånet forfalder senest to år efter stiftelsen.

Kig forbi os i filialen i Ringsted.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte på
tlf. 5761 1515 eller på mail ringsted@spks.dk.

Mads Wallin

Filialdirektør
T: 5948 2225
mw@spks.dk