Thorskilden 4B

Nyopført bolig med naturskøn beliggenhed i Kildeskoven

Bo naturskønt, moderne og i pendlerafstand til København

På Thorskilden 4B nyopføres en fuldkommen gennemført og velindrettet bolig i det naturskønne område Kildeskoven, der er placeret på kanten af skov, by og mark og ligeledes med fornuftig kort afstand til indkøb, institutioner og alt hvad den lille familie eller par måtte have brug for i hverdagen.

Udstykningen er beliggende i den nordvestlige del af Ringsted, hvor Kildeskoven grænser op til Benløse Skov mod syd og Thorskilden mod nord. Naturen kan opleves inden for få kilometer med Haraldsted Sø, Ringsted Oplevelsessti og Skjoldenæsholm, som vi ikke tøver med at kalde for et sandt eldorado for naturelskere.

Den nye bydel er placeret kun få minutter fra højhastighedsbanen, hvorfra togtiden til København er under 40 minutter. Det er desuden hurtigt at komme på motorvejen, og I får nærmest gåafstand til Ringsted Outlet, ligesom Ringsted Sportscenter ligger i cykleafstand, så det er en smal sag at tage en tur i svømmeland eller at være aktiv i en af de mange idrætsforeninger.

Indflytningsklar bolig på 115 veludnyttede kvadratmeter

På Thorskilden 4B kan I glæde jer til at flytte ind i en gennemtænkt bolig på 115 kvadratmeter, der indeholder tre værelser udover det dejlige opholdsrum med stue og køkken i åben forbindelse. I får lyse køkkenelementer og integrerede hvidevarer af god kvalitet, så den rene stil og gennemførte æstetik holder hele vejen.

Badeværelset er med væghængt toilet og lyst møblement, som matcher boligens øvrige stil. Dørene monteres uden dørtrin, og der er mulighed for at vælge forskellige løsninger, hvad angår skabene. Der er gulvvarme i alle rum, som kan reguleres rum for rum.

Der hører et nemt og solrigt udeareal til boligen, hvor I kan nyde den friske luft og i øvrigt stille atmosfære uden uvedkommende lyde fra motorvej eller lignende. Udover terrasse får I ligeledes mulighed for at anlægge en lille plæne og måske et bed til krydderurter eller blomster.

Ringsted er i det hele taget en by i rivende udvikling med adskillige nye kvarterer, ligesom byen rummer en gammel og smuk bydel med brostensbelagte gader, forretningsliv og spisesteder plus kulturtilbud. I kommer faktisk til at bo lige i hjertet af Sjælland med hurtig adgang i alle retninger. Og glem ikke skoven, der ligger som nærmeste nabo og indbyder til gåture, løb og leg på de skønne, snoede stier. Hvis I har børn i husstanden, ligger Byskovskolen i gåafstand fra Thorskilden.

Velkommen til Thorskilden 4B og kvarteret Kildeskoven.

Kontakt os

Sebastian Palmund

Ejendomsmægler, EDC